Hol vásárolj luxustermékeket Budapesten?


Hozzáadva: 2020. Május 30. Megtekintve: 167

Számtalan látogató és helyi lakos van lenyűgözve és elragadtatva Budapest szégyentelenül extravagáns, fényűző kiemelt áruházaitól. Ha azért mész a városba, hogy márkás ruhákat vásárolj kedvező áron, ne keress tovább!


Akár márkás ruhadarabokat, akár utcai divatruha darabokat keresel, Budapest meglepő számú üzletközponttal rendelkezik, amelyek mindegyike különböző ízlésnek és költségvetésnek felel meg.


Kalandozz el az Andrássy út mentén, - mely Budapest egyik leghíresebb bevásárló utcája – amelyik több, mint 20 üzletnek, márka outletnek, üzletláncnak és landmark üzletnek ad otthont.


Habár Budapest jól ismert a fényűző – és drága – megjelenéséről, ugyanakkor Magyarország divatközpontja otthont ad számos olyan üzletnek, melyek minden nap akciózva árusítanak márkás ruhadarabokat. Nyolc kedvencet gyűjtöttem össze, melyek segítenek, hogy megtaláld a legpazarabb ruhadarabokat, a legjobb árakon.


Louis Vuitton


Louis Vuitton Malletier bőröndöket készített, aki 1854-ben alapította meg francia luxusmárkáját. A csúcsminőségű piacra összpontosított és nagyszerű tervezései miatt volt közismert. Ezért a tervező azt a tiszteletreméltó feladatot kapta, hogy különleges poggyászokat készítsen III. Napóleon francia császár feleségének. Majd 1896-ban Louis Vuitton bevezette a híres LV monogramot táskáira, mely tervezés oly híressé vált napjainkban. Az évek során Louis Vuitton bemutatta a világ néhány leghíresebb táskáját, mint például a Speedy Bag és a Neverfull Tote. 1997-ben elkezdtek női ruhadarabokat tervezni majd három évvel később áttértek a férfi ruházatra is. Ma már milliárd dolláros vállalat, mely nem csak táskákat, de ruhákat, cipőket, órákat, ékszereket, kiegészítőket és parfümöket is értékesít. Sikerük pedig egyre csak nő és nő.


A Louis Vuitton üzlet Budapest belvárosában.

Louis Vuitton, Budapest szívében, az Andrássy úton nyitotta meg üzletét, amelyet még a tapasztalatlan turisták is meglehetősen könnyen megtalálnak.


Cím: Budapest, Andrássy út 24, 1061 Magyarország


Íme egy friss visszajelzés, melyet referenciaként találtam a Google-n:


“ Az itteni személyzet hihetetlen. Annyira kedvesek, türelmesek és mindig gondoskodnak rólad, nem számít mit szeretnél vásárolni! Nagyon segítőkészek, semmi sem jelent problémát számukra és nagyon tájékozottak a márkáról, melyet értékesítenek? nagyon szépen köszönöm, nagyszerű élmény volt.”


Gucci


Befolyásos, újító és fejlődő, Gucci feltalál egy teljesen modern megközelítést a divat számára. Guccio Gucci 1921-ben alapította kis bőráru- és bőröndgyártó vállalatát Firenzében, Olaszországban. Korábban a híres londoni Savoy Hotelben dolgozott és ez a tapasztalat ösztönözte őt, hogy az angol nemesség ízét az általa megalkotott termékeknek kölcsönözze.


Mivel kitört a Második Világháború, Benito Mussolini fasiszta vezető uralkodása alatt, Olaszország a náci Németországgal került egy vonalba. Az Egyesült Nemzetek Szervezetének elődje, a Nemzetek Szövetsége szigorú szankciókat és embargókat vezetett be Olaszország számára, mely a konfliktus okozta anyagi készlethiánnyal ötvözve fokozatosan egyre nehezebbé tette a bőr beszerzését.


Egy olyan bőráru-márka esetében, mint a Gucci ez az arányok dilemmájává vált. Minthogy bezárjon, a vállalat inkább amellett döntött, hogy folytatják a termékeik készítését, bár bőr nélkül. Ehelyett Gucci egy sor olaszországi textilanyagot használt – a juta és a kendervászon lett a kedvenc. Mivel a vászon viszonylag szelíd anyag, Gucci egy speciális mintát fejlesztett ki, hogy megkülönböztesse magát a versenytársaitól.


Az egymásba illeszkedő gyémánt mintával és a Gucci család színeiből álló (zöld és piros) félselyem szövet csíkból kombinálva megszületett a „diamante” minta. Ma már a diamante egy, az Aldo dupla G logójával egy színvonalon álló címke védjegy.


A Gucci üzlet az Andrássy úton.

"A Gucci lelke a Made in Italy címkében áll. Firenzei kultúra, toszkánai tökéletes kivitelezés, ezek annyira részesei annak, amiről a Gucci szól."


A 21. században Gucci üzlet található az Andrássy úton. Merülj bele a vásárlásba már most!


Cím: Budapest, Andrássy út 23, 1061 Magyarország


Hadd osszak meg veled egy friss visszajelzést az egyik ügyféltől, melyet az interneten találtam:


“Öt csillagos bánásmód. Még pezsgőt is kaptam ?”


Burberry


Az 1856-ban alapított brit márkát kitörölhetetlenül, generációk óta a tartósan népszerű ballonkabátokkal társítják, melyet az Első Világháború során találtak fel a frontvonalon harcoló katonák felszerelésére.


Burberry volt az egyik első olyan szabó, aki az alkotásaiban az elegancia és a funkcionalitás kombinálása köré fordította a divat világát. Darabjaira nem csak kellemes ránézni, de kényelmesnek és könnyen viselhetőnek is kell lenniük. Tehát 1879-ben feltalálta a Gabardint, egy újszerű anyag, mely gyapjúból, pamutból és vegyes textúrából készült, tömör, de kipárologtató tulajdonságú és különösképpen vízálló.


Az anyag hatalmas sikere lehetővé tette számára, hogy 1891-ben megnyissa első üzletét Londonban. Az üzlet nevét meg is változtatta „Burberry-re”. A gabardin vízálló és erős tulajdonságai népszerűvé tették a királyi család soraiban, akik majd megbízták őt azzal, hogy készítse el a brit hadsereg egyenruháit a Búr háborúk és az Első Világháború ideje alatt.


A katonák által a mindennapi életben is használt ballonkabát lenyűgözte a civil lakosságot. Csakis a mozi világának köszönhetően ez vált a 20. század egyik legikonikusabb tárgyává, melyet úgy férfiak, mint nők is viseltek.


A 2000-es években a brit márka túllépett a ruházati iparágon, és a kiegészítők és kozmetikumok világába vetette bele magát. Új illatok, táskák, selyemkelmék, cipők és kalapok (szigorúan tartán mintásak) készültek el.


A márka filozófiájának erősítése és terjesztése érdekében 5 különböző stílusú címkét készítettek: Burberry, a fő stílus; Burberry Prorsum, Christopher Bailey által tervezve, mely inkább elbűvölő és elegáns; Burberry Black Label, kizárólag Japán számára kifejlesztve (itt a tartán minta teljes mértékben hiányzik a szürke, füstös, halvány és szolid színek javára); Burberry Sport és végezetül a Thomas Burberry exkluzív vonal, mely felidézi az alapító stílusát és egyedi darabokat dolgoz ki magángyűjtemények számára.


A Burberry üzlet az Andrássy úton.

Találd meg a most ikonikus sárgásbarna, Burberry esőkabátot és a számtalan variációt, melyek Burberry kockával vonalazottak, a női és férfi alkalmi ruhadarabok, felsőruházat, hivatalos öltözet, kiegészítők és gyerekruhák mellett, Budapesten, míg ebben a lenyűgöző városban töltöd idődet!


Cím: Budapest, Andrássy út 24, 1061 Magyarország


Íme egy friss visszajelzés, melyet a Google-n találtam neked:


“ A szolgáltatás nagyon kellemes volt és szívesen látottnak éreztem magam. Nem minden termék elérhető, de megrendelhetőek.”


Moncler


A Moncler kombinálja az alpesi eleganciát az új, élénkítő utcai stílussal. A Moncler S.p.A ruházat- és életmód luxusmárka, mely legfőképp a pehelykabátjairól és sportruházatáról ismert. A Moncler leginkább a felsőruházat és a luxus sportruházat összeolvadásáról ismert – mely alkalmas a Francia Alpok életmódhoz. 1952-ben, René Ramillon és André Vincent által alapítva, Moncler a Monestier-de-Clermont település nevének rövidítéséből kapta elnevezését, mely egy alpesi város Grenoble mellett, Franciaországban. 2003-ban, a márkát egy olasz vállalkozó vásárolta meg, Remo Ruffini, aki 2013-ban tőzsdén jegyezte be a vállalatot.


A Moncler üzlet az Andrássy úton.

Amikor a Moncler divatmárkaként robbant ki 2000-ben, a hamisítók célpontjává vált. A feketepiaci másolók problémájának leküzdése érdekében a Moncler fokozta biztonsági intézkedéseit, néhány hasznos eszköz hozzáadásával, amelyek segítenek ügyfeleiknek a Moncler termékek hitelesítésében. Jelenleg saját üzlettel rendelkeznek Budapest egyik leghíresebb sugárútján, az Andrássy úton.


Cím: Budapest, Andrássy út 23, 1061 Magyarország


Íme egy friss visszajelzés, melyet 2019-ben hagyott egy ügyfél:


“Szép üzlet és kedves eladók :) Nagyon sok különböző stílusaik vannak és az eladók barátságosan ajánlanak minden kérelemnek megfelelően.”


Michael Kors


A kreatív elképzelés Michael Kors, a Long Island-en született kreatív igazgató, aki 1981-ben alapította a márkát miután lemorzsolódott a divatiskolából. Az MK táskák népszerűek a dolgozó nők körében, melyeket 200-600 amerikai dollár áron értékesítenek. Tömeges vonzerejének nagy része a kiegészítőkből származik – táskák, szemüvegek, lábbelik és illatszerek.


A Michael Kors üzlet az Andrássy úton.

Június végétől a vállalatnak 1000 Michael Kors helyszíne van világszerte és több, mint 252 Jimmy Choo outlete. Ezek közül egy üzlet, tekintélyes helyet foglal el a híres Andrássy úton, Budapesten. Ne feledd meglátogatni az üzletet, mikor a városba látogatsz.


Cím: Budapest, Andrássy út 11, 1061 Magyarország


Íme mit mondott egy helyi vezető 2020 Februárjában:


“Egy nagyon jó Michael Kors, nagyon jó választék van a ruhadarabokból. Kiváló választék a táskákból. Úgy gondolom, hogy ez az egyik legjobb Michael Kors választék Európa szerte. Mindig ott vannak a munkatársak, akiket nem találhatnál meg más Michael Kors üzletekben.”


Rolex


Rolex, a név a luxus szinonimája, egy történelmi órásmester, aki meghódította a szárazföldet és a tengert. Hans Wilsdorf úr, a Rolex Watch Company alapítója, Svájcban született, 1881 március 22.-én. 1926-ban a Rolex megalkotta az „Oyster” kollekciót.


A Rolex üzlet az Andrássy úton.

Ez volt az első vízálló és porálló óra. Ian Fleming, a híres James Bond sorozat megalkotója, megátalkodott Rolex rajongó volt. Ha egyedi Rolex darabokat keresel, ne felejtsd el meglátogatni az egyik legpazarabb üzletet Budapesten, mely az Andrássy úton található.


Cím: Budapest, Andrássy út 10, 1061, Magyarország


Nemrégiben az üzletről a következőket nyilatkozta az egyik ügyfél:


“Nagyszerű, szeretetre méltó üzlet. Kiváló szolgáltatás, legfőképp Sunny Shen részéről. Őt keressétek. Alapos szakember, hatékony és illedelmes. Jól felszerelt és az órák széles választéka található meg. Feltétlenül látogass el!”


Polo Ralph Lauren


A Ralph Lauren története akárcsak egy mese: egy szegényes háttérrel rendelkező zsidó gyerek világméretű divat birodalmat épít és az egyik legnagyobb névvé válik az üzletágban. Ralph Lauren folyamatos népszerűsége két kulcsfontosságú tényezőre vezethető vissza. Az első az időtlenség. Páratlan trendek, ruhái valami többé válnak, a divatcikluson kívül léteznek. A második a márkaépítés. Ralph Laurennek oly módon sikerült márkát építenie, mint azelőtt még soha senki sem. Lauren nemcsak ruhadarabot értékesít, ő életstílust árul. Törekvést árul.


Ő, a fehérorosz bevándorlók fia, eladta az amerikai álmot. Ezenfelül, azért, hogy frissnek és újítónak őrizze meg a márkáját, Ralph Lauren új, utcai ruházati márkákkal működött együtt.


A Polo Ralph Lauren üzlet az Andrássy úton.

Legutóbb a márka egy Palace x Ralph Lauren együttműködést dobott a piacra, melyet ügyesen a közösségi médiában, gerilla típusú hirdetéseken keresztül értékesítenek. Találd meg egyedi darabjaid elfogadható árakon Budapest egyik legelőkelőbb helyén.


Cím: Budapest, Andrássy út 10, 1061 Magyarország


Sétálj végig Budapest egyik legelegánsabb bevásárló utcáján, a Bécsi utcán, mely jó választékban kínál középárú divatküzleteket a város néhány divatos és leghíresebb üzlete mellett.


Massimo Dutti


A Massimo Dutti egy spanyol ruházati óriás márka. Habár a név olasz, a márka teljes mértékben spanyol. Ez egy védjegy, nem pedig a tervező neve vagy valami más, a tulajdonos pedig az Inditex Group. Szerény gyökerekről terjeszkedett el globálisan és ma már a világ majdnem minden részén van üzlete. Az üzletet 1985-ben alapították. Kezdetekben csak férfi ruházati márka volt. Később különböző kategóriákra osztották. 1991-ben az Inditex megvásárolta a részvények 65%-át, hogy megszerezze a vállalatot. Később az összes részvényt megvásárolták, hogy befejezzék a üzletet. A női ruházati ágazatot 1992-ben adták hozzá, míg a gyerek ruházat 2003-ban kezdődött a Massimo Dutti Fiúk és Lányokkal. A Massimo Dutti egyike a nyolc fő kereskedelmi márkáknak, melyeket az Inditex birtokol vagy irányít. Míg az Inditex székhelye a spanyolországi Arteixo, Galíciában; a Massimo Dutti székhelye Barcelona, Spanyolország. A Massumi Dutti parfümöket a Puig Vállalat forgalmazza. Jelenleg a Massimo Dutti 73 országban rendelkezik üzlettel (és folyamatosan bővülnek), összesen 855 üzlet világszerte. Ezek közül, a magyar üzletet az egyik legközpontibb helyszínen találhatod meg, a Bécsi utcában.


Cím: Budapest, Bécsi u. 5, 1052 Magyarország


Íme egy vélemény egy olyan vendégtől, aki 2018-ban látogatta meg az üzletet:


“ Nagyon jó minőségű ruhadarabok, kabátok, nadrágok, ingek. Kedvezményeket találhatsz, amikor is az árak megfizethetőek. Mindent megtalálhatsz az üzleti, alkalmi kötelező viselethez (cipő, nyakkendő, ing, óra, stb.)”


Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzéseink

Partnereink írták