Szépségápolás felsőfokon Japán módra


Hozzáadva: 2020. Május 11. Megtekintve: 648

A neves Shiseido japán kozmetikai cég már 1872-től óvja posztját. Ez a márka vezető vállalat a bőrápolásban, illatokban, testápolásban és a smink termékekben. A Shiseido a fejlett bőrápolási technológiának köszönhetően folyamatosan fejlődik, miközben csak a legjobb minőségű termékeket kínálja. Az öregedésgátló és a bőr ragyogását serkentő legkedveltebb kollekcióival a Shiseido holisztikus szépség élményt kínál minden ügyfelének, elegáns esztétikával támogatva a hatékony összetevőket.


Azzal, hogy a Shiseido, egyik legrégebbi kozmetikai márka számos termékkel és rengeteg pozitív véleménnyel rendelkezik továbbra is őrzi helyét a világ vezető kozmetikai iparában. Ezek a bőrápolási termékek tipikusan a bőr világosításával, öregedés gátlással, és jól látható simább bőr elérésével szereztek jelentős sikereket.


A Shiseido közkedvelten használ fejlett technológiát, hogy egészséges és észrevehetően élénkebb bőrt hozzon létre. Ez a márka általában nagyon jó az öregedés elleni küzdelemben, hiszen kevés kritikát kapott. Mégis figyelj oda, hogy melyik “termékcsaládot” választod bőröd számára, mert az egyes termékcsaládok túl “erősek” vagy “olajosak” lehetnek bizonyos bőrtípusokon.


A Bottom Line Shiseido olyan elegáns termékek széles választékát kínálja, amelyek még az egyenetlen bőrt is, vagy olyan bőrt elvarázsolnak, amely az öregedés jeleit mutatja. A termékek többsége sikeresen világosítja a bőrt, míg a fejlett technológiával kisimítja a foltokat, ráncokat és gyűrődéseket.


Ha olyan márkát keresel, ami simává és rugalmasabbá teszi a bőrt, akkor a Shiseido tökéletes lesz.


Az ár változó és a terméktől függ. Számos terméknek felső kategóriájú ára van, mivel ezek hosszas kutatómunkával kifejleszett luxustermékek.


A Shiseido széles és elegáns bőrápolási kollekciójával a hangsúlyt arra helyezi, hogy a fogyasztók bőre gazdagon ápolt és fényes legyen.


Japán ragyogás ihlette viszont első nyugati stílusú gyógyszertárnak minősül (Japánban) azért, hogy a mai technológiai szépség előnyeit nyújtsa!


Néhány Shiseido termék kelendőségük miatt kitűnik a sok közül, és mi most néhány legjobbat bemutatunk:


Shiseido Benefiance Bőrápoló Termékcsalád


A Benefiance termékcsalád a ráncokat és vonalakat célozza meg 24 órás hatással. Ez a Shiseido bőrápolási kollekció tisztítókkal, krémekkel és maszkokkal kifejezetten az öregedés jeleinek kezelésére készült.


A Benefiance termékek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek az érett bőr jelei ellen harcolnak! Sokan azt állítják, hogy a Benefiance termékcsalád nagyon sikeresen csökkenti a vonalak megjelenését a bőr felületén.


Ez egy nagyszerű termékcsalád, ha sima bőrt szeretnénk.


Az egyik legnépszerűbb a Shiseido szemkrém:


Benefiance WrinkleResist24 Intenzív szemkontúr krém


Amikor a ‘Benefiance’ termékcsalád Shiseido szemkrémjéről beszélünk, akkor a “multi hatás” jut eszünkbe.


Célja a szem környékének öt típusú ráncának kezelése: szem sarkában lévő ránc, szemhéj ránc, szem alatti, verikális vonalak és szarkalábak.


Főként öregedésgátló termékként hatással van a környezeti tényezőkre, amelyek ezen ráncok megjelenését okozzák.


Tele hatékony összetevőkkel!


A cég állítása szerint már az első hét után a vásárlók 99% úgy érezte, hogy a hidratáció jobb és 82%-uk fiatalosabbnak látta az arcát.


Az ehhez hasonló magas statisztikákkal úgy gondoljuk, hog a WrinkleResist24 Intenzív szemkrém csodákat művel!


A Shiseido szemkrém rendkívül hidratáló: krémes állaga van, és különösen száraz bőrre jó. Gazdagon hidratál és rugalmasabbá teszi a szem körüli bőrt.


Ezenkívül úgy tűnik, hogy ez a termék észrevehető hatást eredményez a szem körüli bőr simítása esetében. Legjobb, ha esténként használjuk, így időt hagyunk a felszívódásra, és 24 órán keresztül fejti ki hatását.


Az egyetlen dolog, amire oda kell figyelni, hogy ez a termék kissé zsíros hatást kelt az olajos bőrtípuson. Ez azoknak a legjobb, akiknek normál vagy száraz bőre van, és akik elképesztő öregedésgátló hatást szeretnének a szem környékén.


Shiseido Ultimune Termékcsalád


A Shiseido ‘ultimune’ bőrápoló termékei egy „koncentrált” termékcsaládba tartoznak: a termékek célja a normál bőrápolás vagy a sminktermékek alatt kifejteni hatásukat.


Az ‘ultimune koncentrálja’ hatását, hogy védje a bőrt, és tompítóként működjön.


Mindent koncentráló, illetve szemterület szérum formájában az ‘ultimune’ a bőr megvédésére ajánlott sérülések ellen.


Az a jó ebben a termékcsaládban, hogy rengeteg természetes összetevőt tartalmaz, beleértve a bolgár rózsavizet, a kakukkfüvet és a Ginkgo Biloba kivonatot, hogy gazdagító élményt nyújtson a bőrnek.


Az Ultimune formula tökéletesen egyenlíti a bőr tónusát.


Csak három termék található a kínálatban: az Ultimune Power Infusing Concentrate teljes kiszerelésekben, az Ultimune koncentrátum próba méretű verziója, és az Ultimune Power Infusion a szemek köré.


Shiseido Ibuki Termékcsalád


Az Ibuki Termékcsalád a bőr puhítására és hidratálására ajánlott. Krém, hidratálók, tisztítók és permet formájában kaphatók. A Shiseido Ibuki termékcsalád legjobb a száraz és érzékeny bőr számára.


Továbbá remekül kezeli az öregedés jeleit, mert ultra könnyű hidratálást biztosít - anélkül, hogy „ragadós” vagy nehéz lenne.


Az Ibuki Refining Moisturizer hidratáló az egyik kedvenc:


Ibuki Refining Moisturizer


Ha ultra könnyű bőrápolás rajongója vagy, akkor neked az Ibuki Refining Moisturizer hidratáló lesz a megfelelő! “Pihekönnyű” érzést varázsol és hihetetlenül “feltölti” a bőrt.


Ennek a finomító hidratálónak az állaga meglehetősen vékony, talán inkább egy szérumra hasonlít. Simán csúszik, és kellemes, selymes érzése van.


Úgy használhatod, mint ahogyan bármely más hidratálót is. Mégis ez a termék annyira hidratál, hogy a végén takarékosan fogod tudni alkalmazni!Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzéseink

Partnereink írták